Min baggrund

Jeg har siden, jeg var barn haft kontakt og lyst til det alternative.

Som teenager fandt jeg ud af, at der var andre som mig, ja, at der findes en stor alternativ verden der bare ventede på mig. Og så gik jeg i gang men at udforske.

Jeg har siden da fundet en masse brikker på min vej, men mit puslespil kunne jeg først begynde at lægge, da jeg fik min energiopdatering i 2010.

Du kan læse mere om mine oplevelser af min egen energiopdatering, og hvad den, og ny tids energi har gjorde for mig her.

 

Af alle de mange forskellige alternative behandlingsformer jeg gennem årene har fået, er energiopdateringen og det at komme til at modtage og bruge ny tids energi, det mest kraftfulde og livsændrende, jeg nogensinde har været ude for.

Derfor var jeg i 2011 selvfølgeligt nødt til i at tage min uddannelse som energiformidler. Så jeg nu selv kan være med til at hjælpe andre videre på deres vej ind i ny tids energi.

 

Ud over at lære at udføre energiopdateringer i min uddannelse som energiformidler, fik jeg også lært traume healinger og planet healinger. To helt meget stærke og skarpe behandlingsformer, der virkelig går i dybden, renser og balancere på en kraftfuld og effektiv måde.

 

Jeg har arbejdet rigtig godt og effektivt med healing i de sidste 10 år, men den kraft og klarhed jeg har fået nu, hvor jeg arbejder ud fra ny tids energi er helt fantastisk.

 

Jeg glædes og fyldes dagligt med forundring og ydmyghed over alt det, der er os muligt og enkelheden i det hele. Det er så smukt – Jeg elsker virkelig mit arbejde <3

Henriette Møller Plesner

Bofferhøjen 2, Sønderbæk,
8920 Randers NV

www.livetsenergi.dk

Du kan finde mig på krak.

Kontakt mig på
telefon 28722565
eller send en mail til
henriette@livetsenergi.dk

Dit navn *

Din e-mail *

Telefon *

Emne

Din besked