Energi

Energi får os til at kunne handle og fungere. Den er rundt om, og i os. Den får os til at kunne leve. Energi er alt.

Det kan være du kan genkende det, når du træder ind i et lokale. Der kan være en rigtig behagelig energi, som du får lyst til at træde ind til, og være en del af. Det er god energi.

Det kan også være, du får en isnende fornemmelse når du træder ind. Du får måske hurtigt din forsvarsmekanisme sat i gang eller får lyst til at gå igen. Det er dårlig energi.

På samme måde, er der energi alle steder.

Den energi som vi bruger og modtager, kommer fra den energitilstrømning, der strømmer til jorden fra universet. Indtil nu er der strømmet gammel tids energi til jorden og det er den, vi gennem vores aura har været sat op til at modtage.

I 1987 startede det 25 årige skifte i energien, fra gammel tids energi til ny tids energi. Nu i 2012 er det udelukkende ny tids energi, der bliver sendt til os.

Men de fleste er stadig udstyret med en modtager, den gamle aura, der har passet til gammel tids energi. De kan derfor ikke modtage ny tids energi der kører på en langt højere frekvens.Dette medfører at de bruger en stor del af deres ressourcer på at modtage og dechifrere (analysere og afkode) det som ny tids energi bringer dem. Men rigtig meget går tabt, da den gamle aura slet ikke er gearet til, at rumme alt det, ny tids energi med sin skarpe, rene og højfrekvente energi har med.

Mange går derfor med en følelse af at være slidt og brugt. De kan ikke finde rundt i deres følelser og kan ikke som før overskue og rumme situationer eller folk. Det kan også være at de til stadighed finder sig overmandet af problematikker og ikke kan finde deres vej.

En energiopdatering renser og opløser din gamle aura. Herefter får du en ny tids aura i stedet. Denne aura gør dig i stand til at modtage ny tids energi med alt det fantastiske den medfører til os. Læs mere om, hvad dine fordele er ved at leve i og med ny tids energi her.

Henriette Møller Plesner

Bofferhøjen 2, Sønderbæk,
8920 Randers NV

www.livetsenergi.dk

Du kan finde mig på krak.

Kontakt mig på
telefon 28722565
eller send en mail til
henriette@livetsenergi.dk

Dit navn *

Din e-mail *

Telefon *

Emne

Din besked